Робота для студентів в Німеччині під час літніх та зимових канікул

Вартість консультаційних та посередницьких послуг складає:

— Для роботи в сфері сільського господарства — 150 євро (оплата в гривнях за курсом продажу ПриватБанку https://privatbank.ua/ на укр. Рахунок або оплата в євро на німецький рахунок)

— Для роботи в інших сферах, зокрема в сферах, де потрібне знання німецької мови — 200 євро (оплата в гривнях за курсом продажу ПриватБанку https://privatbank.ua/ на укр. рахунок або оплата в євро на німецький рахунок).

7b88530f4412442e240187af9509210a

Щоб взяти участь в програмі, Вам необхідно виконати наступні умови:

1. Ваш вік становить від 18 до 35 років на момент початку роботи. Якщо Вам поки не виповнилося 18 років, але до початку виїзду в Німеччину Ви досягнете цього віку і зможете вчасно оформити закордонний паспорт, Ви можете брати участь у цій програмі.
2. Ви є громадянином країн СНД і студентом ВНЗ (університету, інституту, академії, консерваторії, технікуму або коледжу) на денній формі навчання.
3. Ви продовжите навчання після роботи в Німеччині та зможете підтвердити це в посольстві при отриманні візи (наприклад, довідкою з місця навчання)
4. Ви повинні повністю заповнити анкету-заявку та прийняти умови договору з надання консультаційних послуг.

b638ebc9af6b0bd0024a89f900bcf726

Перед заповненням анкети-заявки Вам знадобиться заздалегідь підготовлений текст (40 — 200 слів):

— Англійською (для студентів, які планують працювати в галузі сільського господарства, оплата наших послуг — 150 євро) або

— Німецькою мовами (для студентів, які планують працювати в сфері обслуговування: ресторан, прибирання приміщень, …, оплата наших послуг — 200 євро)

для роботодавця про себе, про Ваші сильні сторони, про досвід роботи, який Ви отримали офіційно або неофіційно, чому Ви хочете поїхати в Німеччину на роботу. Цей текст дуже важливий при виборі Вас роботодавцем на роботу. Поставтеся до написання цього тексту серйозно. Рекомендація: не згадуйте в тексті певного роботодавця або певний вид роботи, тому, що Ваша анкета може бути вислана різним роботодавцям. Пишіть абстрактно, згадуючи, що хочете працювати, наприклад, в сільському господарстві або в ресторані, або в інший бажаної галузі.

Місця фіксуються / закріплюються за студентами тільки після оплати наших послуг, а не після подачі заявки!

Поиск