Довідка про несудимість

4f1c5cbf-9c91-49e2-810a-b0dc2e5c5092

Для отримання довідки про несудимість необхідні наступні документи:

Ми пропонуємо послуги з отримання довідки про несудимість швидко і з урахуванням всіх формальностей і вимог. Довідки про несудимість видаються як для внутрішнього використання в країні, так і для надання в посольства для виїзду за кордон.

Наш консультант зв’яжеться з Вами для обговорення нюансів процедури, зокрема Ви зможете вибрати зручну форму оплати і доставки документів, можлива доставка довідки про несудимість міжнародної експрес-поштою або цінним листом в будь-яку точку світу.

Також наша компанія пропонує послугу легалізації довідки про несудимість, дана послуга іноді потрібна для того, щоб довідка визнавалася і приймалася до розгляду за кордоном.

Підстави, за якими надаються довідки про перевірку за обліками МВС України про наявність або відсутність судимості:

Довідка про несудимість для жителів України

Громадяни України та іноземці, які проживають в даний момент на території України, можуть скористатися нашими послугами по витребуванню довідки про несудимість. Довідка про несудимість видається як для внутрішнього використання в Україні, так і для надання в посольства для виїзду за кордон. Довідка про несудимість видається в МВС України в м Київ.

Для оформлення такої довідки Вам необхідно надати копію чинного паспорта, а також заповнену українською мовою анкету. Всі необхідні дані Ви можете вислати у відсканованому вигляді на e-mail, зазначений на сторінці «Контакти».

Довідка про несудимість на території України для громадян, які проживають за кордоном

Громадяни України, які проживають за кордоном, і громадяни іноземних держав, які коли-небудь проживали на території України, можуть скористатися нашими послугами по витребуванню довідки про несудимість. Довідка про несудимість видається в МВС України в м Київ.

Вам необхідно копію Вашого дійсного паспорта та заповнену українською мовою анкету вислати у відсканованому вигляді на e-mail, зазначений сторінці «Контакти».

Після отримання Вашого листа наш консультант зв’яжеться з Вами для обговорення нюансів.

Оплату наших послуг Ви можете зробити готівковим або безготівковим способом.

Переклад довідки про несудимість

Бюро перекладів компанії «Ноосфера» при необходимоти надасть Вам послуги з перекладу документів як дипломованими, так і акредитованими при консульствах перекладачами на іноземні мови, такі як англійська, німецька, французька, іспанська, португальська, чеська та інші. Також переклади можуть бути завірені як печаткою «Бюро перекладів», так і нотаріально.

Вартість послуг з доставки довідки про несудимість

При необхідності, ми можемо вислати довідку про несудимість Вам міжнародної експрес-поштою або цінним листом в будь-яку точку світу. Ця послуга оплачується окремо, в залежності від географічного розташування (віддаленість) пункту доставки та вартості експрес-пошти (зазвичай, вартість цієї послуги становить еквівалент 50 доларів).

Поиск