Англійська мова

152820_603x354

Дуже важливо вивчати англійську мову зараз, оскільки вона являється мовою всієї планети. Більше 760 мільйонів людей у всьому світі використовують її.

Раніше англійська мова не використовувалася ніде, крім Великобританії, але тепер вона є основною мовою міжнародного бізнесу, дипломатії, спорту, науки, торгівлі, прогресивних технологій тощо. Три чверті світової пошти написано англійською мовою.

На сьогодні знання англійської мови є абсолютною необхідністю для кожної освіченого людини.

Який спосіб вивчення кращий: індивідуальний чи в групі?

Робота в групі дозволить легко вдосконалювати комунікативні навички. Ви будете багато спілкуватися. Заняття в групі включають різноманітні групові завдання на основі комунікативного підходу. Ви зможете розвивати навички роботи в команді з різними людьми відпрацьовувати з ними в живому спілкуванні вивчений матеріал.

Комунікативний підхід включає в себе наступні аспекти підготовки:

Індивідуальні заняття з викладачем – однин з найбільш ефективних способів вивчення англійської мови. Вам будуть приділяти 100% уваги. Індивідуальна програма і темп навчання – безсумнівні переваги цього типу занять. Ви не будете граматично-перекладацькими вправами. Наші викладачі розроблюють завдання таким чином, щоб тренувати всі 4 основні навички мови – аудиювання, говоріння, читання та письмо. При чому роблять вони це на основі актуальної граматики та необхідної лексики. Індивідуальні заняття з викладачем інтенсивніші, ніж в групі. І таким чином Вашу зусилля швидше дають результат. У викладача Ви будете займатися з таким темпом, який зручний саме Вам.

Ми пропонуємо також парний формат занять для наших студентів. Даний формат навячання є проміжним між груповими та індивідуальними заняттями. Ви отримуєте більше уваги викладача, індивідуальний підхід, але платите до 20% менше, ніж за індивідуальне заняття.

В нашому центрі індивідуальних підхід та індивідуальна підтримка надаються кожному студенту. Тому в залежності від Ваших потреб Ви можете обрати найбільш актуальну програму мовної підготовки. Для наших студентів ми підготували наступні програми:

— підготовка по шкільній програмі для школярів;

— спеціалізована підготовка до ДПА та ЗНО;

— загальна мовна підготовка для всіх рівнів;

— підготовка до міжнародних тестів IELTS, TOEFL тощо;

— бізнес-курс ділового спілкування;

— спеціалізовані курси для фахівців (IT, менеджери, юристи, бухгалтера, сфера туризму, готельного і ресторанного бізнесу тощо).

Наші кваліфіковані та досвідчені викладачі володіють високим рівнем викладання, мотивовані та зацікавлені в прогресі кожного студента і допомагають покращити знання англійської мови незалежно від стартового рівня студента.

Рівні володіння англійською мовою:

Beginner

Вміння складати прості фрази і пропозиції про себе, рахувати, знайомитися з людьми, обмінюватися простою інформацією.

   
Elementary Розуміння і використання повсякденних виразів і фраз в ряді знайомих ситуацій — вміння розповісти про себе, про будинок, знайомих та інтересах. Можливість підтримати просте спілкування зі співрозмовником, що говорить повільно. Здатність написати листівку, заповнити анкету, скласти невелике оповідання. Володіння лексичним запасом для читання адаптованої літератури близько 600 слів.
   
Pre-Intermediate Вживання в мові часто використовуваних виразів в знайомих ситуаціях, таких як захоплення, робота, подорожі. Вміння підтримати коротку розмову в ряді соціальних ситуацій. Здатність писати невеликі повідомлення і короткі листи, а також дивитися навчальні фільми. Володіння лексичним запасом для читання адаптованої літератури близько 1400 слів.
   
Intermediate Сприйняття письмової та усної англійської в областях, з якими часто доводиться мати справу на роботі, у навчанні або у вільний час. Розуміння радіо або телевізійних програм на знайомі теми, якщо мова нешвидка і чітка. Уміння справлятися зі стандартними ситуаціями під час поїздок в англомовні країни, вести непідготовлену розмову на відомі теми, описувати минулі події, плани, висловлювати свою думку. Здатність описувати зміст фільму або книги, свій досвід і враження. Володіння лексичним запасом для читання адаптованої літератури близько 1800 слів.
   
Upper-Intermediate Гарне сприйняття тривалої промови на більш-менш знайомі теми. Розуміння більшості телевізійних новин і публіцистичних передач, фільмів стандартного діалекту. Вміння досить вільно і спонтанно спілкуватися з носіями мови на різноманітні теми, брати участь в обговореннях. Здатність зв’язно, грамотно і детально описувати різноманітні події, писати есе або звіт. Володіння лексичним запасом для читання адаптованої літератури близько 2300 слів і неадаптованої літератури.
   
Advanced Розуміння тривалої промови або лекції, телевізійних програм і фільмів без особливих зусиль. Вміння читати і виділяти суть складних академічних, технічних і художніх текстів різного стилю. Уміння впевнено спілкуватися і зв’язно, грамотно і ефективно використовувати мову в соціальних, академічних та професійних цілях.

Володіння навичками письма об’ємних текстів різного характеру у відповідному читачеві стилі. Читання художньої літератури в оригіналі.

   
Proficiency

Легке сприйняття англійської мови в будь-якій формі. Уміння вільно спілкуватися і аргументувати свою думку з тонкими відтінками значення в будь-яких ситуаціях. Володіння навичками письма статей, звітів, есе, листів у відповідному стилі. Читання будь-якої літератури в оригіналі.

Мовні курси проводяться за підручниками, які видаються в Англії: Express Publish, Oxford University Press, Longman, Cambridge University Press.

.

Міжнародні іспити з англійської мови: TOEFL, IELTS, KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC Preliminary, BEC Vantage, BEC Higher.

Поиск