Інтенсивний курс польської мови у Варшаві

Групи 

 

Кількість людей у группі: 8-12 чол.;

Кількість годин: 120 годин — чотиритижневий курс (пн-пт), 60 годин – двотижневий курс (пн-пт);

Тривалість курсу: мін. 2 тижні, макс. 4 тижні;

Проживання: 2-х та 3-хмісні номери у комфортному хостелі, що знаходиться у центральному районі Варшави;

Викладачі: професіональна команда викладачів (поляків), для яких польська мова – рідна мова;

У ціну входить: курс польської мови у Варшаві, культурна програма кожну суботу, проживанння у центрі міста, візова підтримка, учбовий матеріал;

У ціну не входить: проїзд (Варшава-Київ), харчування.

Наша компанія пропонує Вам курси польської мови в Польщі від нашого представництва. Щорічно, починаючи з серпня і закінчуючи початком навчання у польських ВНЗ (з жовтня), ми проводимо курси польської мови в Польщі з нуля або з рівня А2.

Наш курс польської мови проводиться в Варшаві і розрахований, в першу чергу, на підготовку студентів до успішного старту навчання в польських університетах і для загальної адаптації іноземних студентів в Польщі перед початком навчання. Курси польської також розраховані для людей, які прагнуть весело і з користю для себе провести час влітку!

Після завершення курсів польської мови в Польщі, кожен, хто брав у них участь, отримує сертифікат знання польської мови, який визнається в більшості університетів Польщі!

Тільки Варшава –  столиця Європи, що динамічно розвивається – є найкращим місцем для курсів польської мови, спілкування з новими людьми і відкриттів!

Screenshot

Поиск