Курси словацької в Банська Бистриця

ПІДГОТОВЧІ КУРСИ

Вашій увазі пропонуємо курси вивчення словацької мови і підготовки до вступу до ВНЗ Словаччини при словацькому державному університеті Матея Бела в місті Банська Бистриця. Спеціально для українсько/російськомовних слухачів і абітурієнтів висококваліфікованими фахівцями мовної школи спільно з гуманітарним факультетом словацького державного університету Матея Бела були розроблені такі освітні програми:
— Річна підготовча програма «STANDART»
— Семестрова підготовча програма «SEMESTER»
— Літні інтенсивні курси з вивчення словацької мови «INTENSIV»
Освітні програми «STANDART» і «SEMESTER» — це дуже ефективні підготовчі програми, перевірені часом. Після закінчення підготовчих курсів всі 100% наших слухачів стають студентами словацьких державних університетів. Наші навчально-підготовчі програми акредитовані Міністерством освіти Словаччини, після закінчення курсів видається сертифікат державного зразка з оцінкою знання словацької мови. Багато ВНЗ Словаччини не допускають іноземних студентів до вступу без сертифіката про знання словацької мови. Останнім часом словацькі університети також залишають за собою право призначити іноземному студентові додаткову усну співбесіду, в ході якої визначають, чи знає студент словацьку мову на достатньому для навчання в університеті рівні. Після закінчення акредитованих підготовчих курсів на багато факультетів словацьких державних університетів можна поступити взагалі без вступних іспитів.

Screenshot_9

Річна підготовча програма «STANDART» включає в себе 510 академічних годин навчання. Учні проходять рівні навчання від А1 до B2 / С1. Тривалість курсів — з 15 вересня по 15 червня. Рекомендуємо для абітурієнтів, бажаючих вступити на технічні, медичні та інші більш складні факультети.

Семестрова підготовча програма «SEMESTER» включає в себе 340 академічних годин навчання. Учні проходять рівні навчання від А1 до В2. Тривалість курсів — з 1 лютого по 15 червня. Рекомендуємо для абітурієнтів, бажаючих вступити на гуманітарні напрямки, а також на факультети без вступних іспитів.

Літні інтенсивні курси з вивчення словацької мови «INTENSIV» включає в себе 100 академічних годин навчання. Учні проходять рівні навчання від А1 до В1. Тривалість курсів — з 10 серпня по 10 вересня. Рекомендуємо для школярів і дорослих, а також для студентів, які збираються навчатися в словацьких університетах англійською мовою, з метою вивчення словацької мови на побутовому рівні та першого знайомства з дивно красивою європейською країною Словаччиною.

Screenshot_1

Поиск